“Ένα από τα πιο εύκολα και γρήγορα ορεκτικά με γαρίδες και γλυκόξινη σάλτσα. Ιδανικό για ένα επίσημο δείπνο ή μια χαλαρή βραδιά με φίλους.”
Συνταγές Εορταστικές
Γαρίδες πανέ με γλυκόξινη σάλτσα
- Απλώνουμε τις γαρίδες πανέ σε ένα ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220οC, στον αέρα, για 8-10 λεπτά.
- Παράλληλα σε ένα μικρό κατσαρολάκι, σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, προσθέτουμε όλα τα υλικά για τη γλυκόξινη και ανακατεύουμε.
- Μόλις αρχίσει να πήζει ανακατεύουμε για ένα λεπτό και αποσύρουμε από τη φωτιά.
- Σερβίρουμε τις γαρίδες μαζί με τη γλυκόξινη σάλτσα σε ένα μεγάλο πιάτο στο κέντρο του τραπεζιού.
Συστατικά:
240 γρ. Γαρίδες πανέ Pescanova
Για τη γλυκόξινη σάλτσα:
3/4 κούπα ζάχαρη
2/3 κούπα νερό
1/3 κούπα μηλόξυδο
1/4 κούπα σόγια sauce
2 κ.σ. καλαμποκάλευρο
1 κ.σ. κέτσαπ
1 κ.γ. μπούκοβο (προαιρετικά)
Ενδέχεται η συσκεασία του προϊόντος να έχει αλλάξει.