Συνταγές Εορταστικές
Μαριναρισμένες γαρίδες με πουρέ
- Καθαρίζετε και κόβετε τις πατάτες σε μεγαλα ίσα κομμάτια.
- Τις ρίχνετε σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό και τις αφήνετε να βράσουν για 20-30 λεπτά. Θα είναι έτοιμες όταν είναι αρκετές μαλακές και το πιρούνι θα μπορεί να τις διαπεράσει με ευκολία.
- Αδειάστε το νερό από την κατσαρόλα και κρατήστε μόνο τα κομμάτια από τις πατάτες μέσα σ’ αυτήν.
- Πιέστε τις πατάτες με ένα πιρούνι ή μια κουτάλα μέχρι να λιώσουν.
- Σε ένα μικρό κατσαρολάκι βάλτε το βούτυρο με την κρέμα γάλακτος να ζεσταθεί.
- Όταν ζεσταθεί ρίξτε το πάνω στις λιωμένες πατάτες και ανακατέψτε συνεχώς μέχρι να ομογενοποιηθούν όλα τα συστατικά.
- Έπειτα ολοκληρώστε με αλάτι, πιπέρι και μοσχοκάρυδο. Διατηρήστε τον πουρέ ζεστό μέχρι την ώρα του σερβιρίσματος.
- Για τις μαριναρισμένες γαρίδες, ψήστε τες με βάση τις οδηγίες του πακέτου.
- Σερβίρετε το κάθε πιάτο με πουρέ, γαρίδες και την σάλτσα από τις γαρίδες.
Συστατικά:
1 συσκευασία Μαριναρισμένες Γαρίδες Pescanova Finest Selection
800 γρ. πατάτες
60γρ. βούτυρο αγελαδινό
80 ml κρέμα γάλακτος light
Aλάτι, πιπέρι (κατά βούληση)
Μοσχοκάρυδο
Ενδέχεται η συσκεασία του προϊόντος να έχει αλλάξει.