Συνταγές Ψάρια
Τηγανητά μπακαλιαράκια σε κρούστα από καλαμποκάλευρο, με γλυκιά πάπρικα και ζεστή πατατοσαλάτα
Οι συσκευασίες Pescanova που προβάλλονται στο video ενδέχεται να είναι διαφορετικές.
Για τα μπακαλιαράκια:
Φτιάχνετε ένα μίγμα καλαμποκάλευρου και γλυκιάς πάπρικας. Πουδράρετε τα ψάρια με αυτό και αλατοπιπερώνετε. Γεμίζετε με ηλιέλαιο ένα βαθύ τηγάνι και τηγανίζετε τα ψάρια για 4 λεπτά. Τα αφήνετε σε χαρτί κουζίνας, για να στραγγίξουν από τα λάδια.
Για τη ζεστή πατατοσαλάτα:
Βράζετε τις πατάτες, κομμένες σε τέταρτα, σε αλατισμένο νερό για 8 λεπτά και έπειτα τις σουρώνετε. Σε τηγάνι με ελαιόλαδο, σοτάρετε τις πατάτες, αλατοπιπερώνετε, και τελικά τις σβήνετε με το ξύδι. Στο τέλος, προσθέστε φρέσκο κρεμμυδάκι, ντοματάκια και τον ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Συστατικά:
1 συσκευασία μπακαλιαράκια Pescanova
250 γρ. καλαμποκάλευρο για το πανάρισμα
2 κ.σ. γλυκιά πάπρικα
Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
1 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. βαλσαμικό ξύδι λευκό
8 πατάτες baby με φλούδα
1 κρεμμύδι φρέσκο ψιλοκομμένο
2 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
6 ντοματάκια βελανίδια κομμένα στη μέση
Αλάτι
Πιπέρι