Συνταγές Καλαμάρι & Θράψαλο
Ala romana τηγανητά με τριλογία από dips (μαγιονέζα με sweet chili / γιαούρτι με αβοκάντο / μουστάρδα με μέλι)
Οι συσκευασίες Pescanova που προβάλλονται στο video ενδέχεται να είναι διαφορετικές.
Για τα ala romana
Σε ένα τηγάνι βάζετε το ηλιέλαιο και τηγανίζετε τα θράψαλα μέχρι να ροδισουν. Στραγγίζετε σε απορροφητικό χαρτί.
Για το dip μαγιονέζας
Σε μπολ αναμειγνύετε τη μαγιονέζα με το γλυκό τσίλι.
Για το dip γιαούρτι
Σε μπλέντερ χτυπάτε το αβοκάντο με το λεμόνι για να δημιουργθεί μια πάστα. Στη συνέχεια, σε μπολ αναμειγνύετε την πάστα μαζί με το γιαούρτι και το αλατοπίπερο.
Για το dip μουστάρδα
Σε μπολ αναμειγνύετε τη μουστάρδα μαζί με το μέλι.
Συστατικά:
Θράψαλο Ειρηνικού ροδέλες Pescnanova
200 γρ. μαγιονέζα
60 γρ. sweet chili
150 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
½ αβοκάντο
Χυμός από 1 λεμόνι
200 γρ. μουστάρδα
2 κ.σ. μέλι (για το dressing)
Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
Αλάτι
Πιπέρι