Συνταγές Ψάρια
Μπουρδέτο alla pescanova
Ενδέχεται η συσκεασία του προϊόντος να έχει αλλάξει.
- Σε μια φαρδιά κατσαρόλα ζεσταίνετε το λάδι και σωτάρετε τα κρεμμύδια μέχρι να ξανθίσουν.
- Προσθέτετε τον πελτέ, το σκόρδο, τα καρότα και ανακατεύετε για 2-3’ ακόμη με μια ξύλινη κουτάλα.
- Κόβετε το ψάρι σε κομμάτια, και τα τοποθετείτε στον πάτο της κατσαρόλας, μαζί με τις πατάτες.
- Συμπληρώνετε την τριμμένη ντομάτα, το νερό και τα φύλλα δάφνης.
- Αλατοπιπερώνετε και μαγειρέυετε για 45‘ περίπου, σε σιγανή φωτιά.
- Πασπαλίζετε με φρέσκο θυμάρι και στο τέλος σερβίρετε.
Συστατικά:
1 συσκευασία μπακαλιαράκια Pescanova
50 ml ελαιόλαδο
2 μεγάλα ξερά κρεμμύδια κομμένα σε χοντρές φέτες
1 κουτ. της σούπας πελτέ ντομάτας
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
6 μέτριες πατάτες κομμένες σε στρογγυλές φέτες
3 καρότα, κομμένα σε ροδέλες
3 μεγάλες ντομάτες τριμμένες στον τρίφτη
Μισό λίτρο νερό
Αλάτι
Πιπέρι
2 φύλλα δάφνης
Φρέσκο θυμάρι