Συνταγές Ψάρια

Burger με ρολό μπακαλιάρου, μαρούλι iceberg, sauce tartare και skin potatoes

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
FacebookTwitter

Οι συσκευασίες Pescanova που προβάλλονται στο video ενδέχεται να είναι διαφορετικές.

30-60 λεπτά
Μέτρια

Για τη sauce tartare:
Ψιλοκόβετε το αγγουράκι τουρσί και την κάπαρη. Σε ένα μπολ βάζετε το μίγμα μαζί με τον χυμό και το ξύσμα από το λάιμ, τη μαγιονέζα, το σχοινόπρασο, τον μαϊντανό και το πιπέρι και το ομογενοποιείτε.

Για τον μπακαλιάρο:
Πανάρετε τα φιλέτα μπακαλιάρου σε αλεύρι/αυγό/γαλέτα και τηγανίζετε σε τηγάνι με ηλιέλαιο μέχρι να ροδίσουν στους 180ο .

Για τις πατάτες skin:
Κόβετε τις πατάτες κυδωνάτες και τις βράζετε σε αλατισμένο νερό, για 8 λεπτά. Τις στραγγίζετε και στη συνέχεια τις τηγανίζετε σε ηλιέλαιο, μέχρι να ροδίσουν. Στραγγίξτε σε απορροφητικό χαρτί και τέλος προσθέστε αλατοπίπερο, ρίγανη και πάπρικα.

4 comensales 4 comensales 4 comensales 4 comensales
Συνταγή για 4 άτομα

Συστατικά:

1 συσκευασία μπακαλιάρος ρολό Pescanova

Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
30 γρ. κάπαρη
140 γρ. μαγιονέζα
Αλάτι
Ξύσμα και χυμός από 1 λάιμ
3 αυγά
200 γρ. φρυγανιά
Πιπέρι
6 ψωμάκια burger
½ iceberg
2 κ.σ. μαϊντανό, ψιλοκομμένο
4 πατάτες, κομμένες σε τέταρτα
1 ντομάτα, κομμένη σε φέτες
2 κ.σ. σχοινόπρασο, ψιλοκομμένο
50 γραμμάρια corn flour
½ κουταλάκι καπνιστή πάπρικα
2 κουταλιές φρέσκια ρίγανη ψιλοκομμένη
40 γρ. αγγουράκι τουρσί

Privacy review

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, ώστε να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήσης. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθούν την ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.