Συνταγές Πανέ
Classic Fish Sticks burger με σως χιλίων νησιών


- Ψήνετε τα fish sticks σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας μέχρι να γίνουν τραγανά και χρυσαφένια.
- Σε μπολ ανακατεύετε τα υλικά της σάλτσας μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα.
- Ζεσταίνετε τα ψωμάκια σε προθερμασμένο φούρνο στο γκριλ στους 200°C για 3 λεπτά ή σε τηγάνι μέχρι να ροδίσουν ελαφρώς στην επιφάνεια τους.
- Αλείφετε τα ψωμάκια με τη σάλτσα.
- Συνθέτετε το burger, τοποθετώντας στη βάση το μαρούλι, τις φέτες τομάτας, το κρεμμύδι και τέλος τα ζεστά fish sticks.
Tip:
Σερβίρετε με τηγανητές (ή ψητές) πατάτες ή γλυκοπατάτες.




Συστατικά:
- 4 ψωμάκια burger
- 4 φύλλα μαρουλιού
- 4 φέτες τομάτας
- 4 φέτες κρεμμύδιΥλικά για τη σάλτσα 1000 islands:
- 4 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα
- 1 κουταλιά της σούπας ketchup
- 1 κουταλάκι του γλυκού ξύδι
- 1 κουταλάκι του γλυκού τουρσί αγγουράκι, ψιλοκομμένο