Συνταγές Πανέ

Classic Fish Sticks burger με σως χιλίων νησιών

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
FacebookTwitter
10 λεπτά
Εύκολη
  • Ψήνετε τα fish sticks σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας μέχρι να γίνουν τραγανά και χρυσαφένια.
  • Σε μπολ ανακατεύετε τα υλικά της σάλτσας μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα.
  • Ζεσταίνετε τα ψωμάκια σε προθερμασμένο φούρνο στο γκριλ στους 200°C για 3 λεπτά ή σε τηγάνι μέχρι να ροδίσουν ελαφρώς στην επιφάνεια τους.
  • Αλείφετε τα ψωμάκια με τη σάλτσα.
  • Συνθέτετε το burger, τοποθετώντας στη βάση το μαρούλι, τις φέτες τομάτας, το κρεμμύδι και τέλος τα ζεστά fish sticks.

 

Tip:

Σερβίρετε με τηγανητές (ή ψητές) πατάτες ή γλυκοπατάτες.

4 comensales 4 comensales 4 comensales 4 comensales
Συνταγή για 4 άτομα

Συστατικά:

Fish Sticks Μπακαλιάρου

  • 4 ψωμάκια burger
  • 4 φύλλα μαρουλιού
  • 4 φέτες τομάτας
  • 4 φέτες κρεμμύδιΥλικά για τη σάλτσα 1000 islands:
  • 4 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα
  • 1 κουταλιά της σούπας ketchup
  • 1 κουταλάκι του γλυκού ξύδι
  • 1 κουταλάκι του γλυκού τουρσί αγγουράκι, ψιλοκομμένο