Καλαμάρι με pico de gallo

Συνταγές Θαλασσινά

Καλαμάρι με pico de gallo

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
FacebookTwitter
15-30 λεπτά
Εύκολη

Για το pico de gallo
Μαρινάρετε όλα τα υλικά (εκτός του καλαμαριού) σε ένα μπολ ανάμιξης και αφήστε τα για 40 λεπτά, για να μαριναριστούν.

Για το καλαμάρι
Βάζετε στο καλαμάρι αλατοπίπερο, ελαιόλαδο και το ψήνετε σε τηγάνι, σε δυνατή φωτιά, για 40 δευτερόλεπτα από την κάθε μεριά. Το αφαιρείτε και το βάζετε στο pico de gallo.

4 comensales 4 comensales 4 comensales 4 comensales
Συνταγή για 4 άτομα

Συστατικά:

1 συσκευασία καλαμάρια καθαρισμένα Pescanova

Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
2 φρέσκες ντομάτες, κομμένες σε κύβους
1 πιπεριά τσίλι, κομμένη σε λεπτές ροδέλες
Χυμό και ξύσμα από 2 λάιμ
20 γρ. φρέσκο κόλιανδρο, ψιλοκομμένο
1 κρεμμύδι κομμένο στα 4
1 σκελίδα σκόρδο

Privacy review

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, ώστε να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήσης. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθούν την ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.