Συνταγές Πανέ
Fish sticks με σαλάτα καλαμποκιού
Οι συσκευασίες Pescanova που προβάλλονται στο video ενδέχεται να είναι διαφορετικές.
Προετοιμασία: 20′
Μαγείρεμα: 12′-14′
- Απλώνετε τα fish sticks σε ένα ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο, αντιστάσεις πάνω-κάτω, στους 220ο C για 14-15 λεπτά.
- Σε ένα μεγάλο μπολ τοποθετείτε τα υλικά για το dressing: το ελαιόλαδο, το λεμόνι, το μέλι, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ανακατεύετε καλά με ένα σύρμα μέχρι να δημιουργηθεί ένα παχύρευστο dressing.
- Σε ένα ξύλο κοπής, με ένα κοφτερό μαχαίρι, κόβετε τα τοματίνια σε τέταρτα κατά μήκος και το αγγουράκι σε κυβάκια.
- Τοποθετείτε τα τοματίνια μαζί με το αγγουράκι, το μπρόκολο και το καλαμπόκι στο μπολ με το dressing και ανακατεύετε καλά.
- Σερβίρετε τα fish sticks σε μεγάλα ατομικά πιάτα με την σαλάτα καλαμποκιού δίπλα.
Συστατικά:
- 1 συσκευασία fish sticks από φιλέτο μπακαλιάρου Pescanova
Για την σαλάτα καλαμποκιού:
- 300 γραμμάρια καλαμπόκι
- 12 τοματίνια
- 200 γραμμάρια φουντίτσες μπρόκολο βρασμένο
- 1 αγγουράκι
Για το dressing λαδολέμονο:
- 160 ml ελαιόλαδο
- 50 ml χυμό λεμόνι
- 1 κουταλιά μέλι
- Αλάτι
- Φρεσκοτριμμένο πιπέρι