Συνταγές Πανέ

Fish sticks με σαλάτα καλαμποκιού

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
FacebookTwitter

Οι συσκευασίες Pescanova που προβάλλονται στο video ενδέχεται να είναι διαφορετικές.

35 λεπτά
Εύκολη

Προετοιμασία: 20′

Μαγείρεμα: 12′-14′

  • Απλώνετε τα fish sticks σε ένα ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο, αντιστάσεις πάνω-κάτω, στους 220ο C για 14-15 λεπτά.
  • Σε ένα μεγάλο μπολ τοποθετείτε τα υλικά για το dressing: το ελαιόλαδο, το λεμόνι, το μέλι, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ανακατεύετε καλά με ένα σύρμα μέχρι να δημιουργηθεί ένα παχύρευστο dressing.
  • Σε ένα ξύλο κοπής, με ένα κοφτερό μαχαίρι, κόβετε τα τοματίνια σε τέταρτα κατά μήκος και το αγγουράκι σε κυβάκια.
  • Τοποθετείτε τα τοματίνια μαζί με το αγγουράκι, το μπρόκολο και το καλαμπόκι στο μπολ με το dressing και ανακατεύετε καλά.
  • Σερβίρετε τα fish sticks σε μεγάλα ατομικά πιάτα με την σαλάτα καλαμποκιού δίπλα.
2 comensales 2 comensales
Συνταγή για 2 άτομα

Συστατικά:

  • 1 συσκευασία fish sticks από φιλέτο μπακαλιάρου Pescanova

Για την σαλάτα καλαμποκιού:

  • 300 γραμμάρια καλαμπόκι
  • 12 τοματίνια
  • 200 γραμμάρια φουντίτσες μπρόκολο βρασμένο
  • 1 αγγουράκι

Για το dressing λαδολέμονο:

  • 160 ml ελαιόλαδο
  • 50 ml χυμό λεμόνι
  • 1 κουταλιά μέλι
  • Αλάτι
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι