Συνταγές Θαλασσινά
Γάμπαρη Γίγας Ψητή με Σος Bloody Mary
Ζεσταίνετε ένα μαντεμένιο σκεύος, αλείφετε με λίγο ελαιόλαδο και όταν κάψει, ακουμπάτε τις Γάμπαρες. Ψήνετε για 4 – 5 λεπτά μέχρι να ροδίσουν αλλά να μείνουν ζουμερές.
Για τη σος bloody Mary.
Βάζετε σε μπολ την μαγιονέζα μαζί με το Tabasco, την Worcestershire sauce και την σάλτσα ντομάτας. Ανακατεύετε και αλατοπιπερώνετε. Πασπαλίζετε με λίγα ψιλοκομμένα φύλλα σέλινου.
Σερβίρετε τις Γάμπαρες πασπαλίζοντας με φύλλα σέλινου, χοντρό αλάτι και σφήνες λάιμ.
Περιχύνετε με την σος bloody Mary και σερβίρετε αμέσως.
Συστατικά:
- 1 συσκευασία Pescanova Γάμπαρη Αργεντινής Γίγας
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- 300 γρ. μαγιονέζα
- 2 κ.γ. Tabasco
- 2 κ.γ. Worcestershire sauce
- 1 ½ κ.σ. σάλτσα ντομάτας (ή κέτσαπ)
- φύλλα σέλινου για γαρνίρισμα
- 1 λάιμ
- χοντρό αλάτι