Γαρίδες σε κρέμα κίτρινου κάρυ, με γάλα καρύδας και ρύζι jasmine

Συνταγές Θαλασσινά

Γαρίδες σε κρέμα κίτρινου κάρυ, με γάλα καρύδας και ρύζι jasmine

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
FacebookTwitter
30-60 λεπτά
Μέτρια

Για τις γαρίδες
Σε ένα τηγάνι βάζετε ελαιόλαδο και σοτάρετε τις γαρίδες μαζί με το κάρυ. Προσθέτετε το γάλα καρύδας και την κρέμα γάλακτος. Περιμένετε να δέσει, αφαιρέστε από τη φωτιά και προσθέτετε το φρέσκο κρεμμυδάκι και το αλατοπίπερο.

Για το ρύζι
Φτιάχνετε το ρύζι, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Σε τηγάνι βάζετε σησαμέλαιο και σοτάρουμε το βρασμένο ρύζι, προσθέτετε το αλατοπίπερο και το κόλιανδρο και σερβίρετε.

4 comensales 4 comensales 4 comensales 4 comensales
Συνταγή για 4 άτομα

Συστατικά:

1 συσκευασία γαρίδες Pescanova μεγάλες χωρίς κέλυφος

2 κ.σ. κόλιανδρο
100 ml κρέμα γάλακτος
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
2 κρεμμυδάκια φρέσκα, ψιλοκομμένα
120 γρ. βρασμένο ρύζι jasmine
1 κ.σ. σκόνη κίτρινου κάρυ
200 ml γάλα κάρυδας
10 γρ. σκούρο σησαμέλαιο