Συνταγές Θαλασσινά
Γαρίδες Σοτέ με Μυρωδικά και Σπαγγέτι Κολοκυθιού
- Αποψύχετε τις γαρίδες και τις στεγνώνετε καλά.
- Σε ένα βαθύ τηγάνι, ιδανικά μαντεμένιο, ζεσταίνετε το ελαιόλαδο με το βούτυρο και σοτάρετε το σκόρδο για 1 λεπτό.
- Ρίχνετε τις γαρίδες και συνεχίζετε το σοτάρισμα για 1 ½ με 2 λεπτά από κάθε πλευρά.
- Προσθέτετε τα μυρωδικά και ανακατεύετε.
- Περνάτε τα κολοκύθια στο ειδικό μηχάνημα που κόβει το κολοκύθι σαν σπαγγέτι.
- Τα ρίχνετε στο τηγάνι με τις γαρίδες, αλατοπιπερώνετε, ανακατεύετε καλά και σερβίρετε.
- Πασπαλίζετε με φρεσκοτριμμένο ροζ πιπέρι.
Συστατικά:
- 1 συσκευασία Pescanova Γαρίδες Χωρίς Κέλυφος Γίγας
- 3 κ.σ. ελαιόλαδο
- 2 κ.σ. βούτυρο
- 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
- 4 κ.σ. ψιλοκομμένα μυρωδικά (μαϊντανό, μυρώνι, μάραθο)
- 3 μέτρια κολοκύθια
- ανθό αλατιού και ροζ πιπέρι