Γαρίδες Σοτέ με Μυρωδικά και Σπαγγέτι Κολοκυθιού

Συνταγές Θαλασσινά

Γαρίδες Σοτέ με Μυρωδικά και Σπαγγέτι Κολοκυθιού

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
FacebookTwitter
10 λεπτά
Εύκολη
  • Αποψύχετε τις γαρίδες και τις στεγνώνετε καλά.
  • Σε ένα βαθύ τηγάνι, ιδανικά μαντεμένιο, ζεσταίνετε το ελαιόλαδο με το βούτυρο και σοτάρετε το σκόρδο για 1 λεπτό.
  • Ρίχνετε τις γαρίδες και συνεχίζετε το σοτάρισμα για 1 ½ με 2 λεπτά από κάθε πλευρά.
  • Προσθέτετε τα μυρωδικά και ανακατεύετε.
  • Περνάτε τα κολοκύθια στο ειδικό μηχάνημα που κόβει το κολοκύθι σαν σπαγγέτι.
  • Τα ρίχνετε στο τηγάνι με τις γαρίδες, αλατοπιπερώνετε, ανακατεύετε καλά και σερβίρετε.
  • Πασπαλίζετε με φρεσκοτριμμένο ροζ πιπέρι.
4 comensales 4 comensales 4 comensales 4 comensales
Συνταγή για 4 άτομα

Συστατικά:

  • 1 συσκευασία Pescanova Γαρίδες Χωρίς Κέλυφος Γίγας
  • 3 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 2 κ.σ. βούτυρο
  • 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
  • 4 κ.σ. ψιλοκομμένα μυρωδικά (μαϊντανό, μυρώνι, μάραθο)
  • 3 μέτρια κολοκύθια
  • ανθό αλατιού και ροζ πιπέρι