Συνταγές Ψάρια
Γλώσσα φιλέτο μενιέρ με μαϊντανό και λεμόνι
Οι συσκευασίες Pescanova που προβάλλονται στο video ενδέχεται να είναι διαφορετικές.
- Κόβετε τα φιλέτα γλώσσας στη μέση, τα αλατοπιπερώνετε και τα πουδράρετε με αλεύρι.
- Έπειτα τα βάζετε σε τηγάνι με βούτυρο και ελαιόλαδο και τα τηγανίζετε για 2-3 λεπτά την κάθε μεριά, μέχρι να ροδίσει και στη συνέχεια τα αποσύρετε σε χαρτί κουζίνας, για να στραγγίξουν.
- Σε μικρό τηγάνι, προσθέτετε βούτυρο να λιώσει, αλατοπιπερώνετε και με το που αφρίσει σβήνετε με το χυμό λεμόνι.
- Αφαιρείτε από το μάτι, προσθέτετε το ξύσμα και περιχύνετε το ψάρι.
- Πασπαλίζετε με τον ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Συστατικά:
1 συσκευασία φιλέτο γλώσσας Pescanova
Αλεύρι για πανάρισμα
Χυμός και ξύσμα από 1 λεμόνι
40 γρ. βούτυρο
2 κ.σ. ελαιόλαδο
2 κ.σ. μαϊντανό
Αλάτι
Πιπέρι