Γλώσσα σε κρούστα από φιστίκι Αιγίνης με λαχανικά ατμού

Συνταγές Ψάρια

Γλώσσα σε κρούστα από φιστίκι Αιγίνης με λαχανικά ατμού

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
FacebookTwitter
15-30 λεπτά
Εύκολη

Για την κρούστα
Καβουρδίζετε, χωρίς λάδι, στο τηγάνι το τριμμένο φιστίκι, μέχρι να βγάλει τα αρώματά του και αφήστε το στην άκρη.

Για τη γλώσσα
Σε μπολ αναμειγνύουμε το αλεύρι μαζί με αλάτι και πιπέρι. Σε τηγάνι τοποθετήστε ηλιέλαιο, πουδράρετε τη γλώσσα με το αλεύρι και τηγανίστε και από τις δυο μεριές, μέχρι να ροδίσει. Στραγγίζετε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας και πανάρετε με την κρούστα φιστικιού.

Για τα λαχανικά
Κόψτε όλα τα λαχανικά στο σχήμα που επιθυμείτε και βράστε τα σε αλατισμένο νερό. Υστέρα τα μαρινάρετε με ελαιόλαδο, αλατοπίπερο, μαϊντανό και λεμόνι.

4 comensales 4 comensales 4 comensales 4 comensales
Συνταγή για 4 άτομα

Συστατικά:

1 συσκευασία φιλέτο γλώσσας Pescanova

Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Αλεύρι για πανάρισμα
2 κ.σ. μαϊντανό
2 καρότα
4 πατάτες baby
2 κολοκυθάκια μέτρια
125 γρ. τριμμένο φιστίκι Αιγίνης
6 μπουκετάκια από μπρόκολο
150 γρ. πατάτες καθαρισμένες
Privacy review

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, ώστε να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήσης. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθούν την ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.