Καλαμάρι σε σάλτσα με αρακά και ντοματίνια

Συνταγές Θαλασσινά

Καλαμάρι σε σάλτσα με αρακά και ντοματίνια

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
FacebookTwitter
30-60 λεπτά
Μέτρια
  • Κόβετε το καλαμάρι σε ροδέλες.
  • Ψιλοκόβετε τα κρεμμυδάκια, τα σοτάρετε σε τηγάνι με το λάδι και στη συνέχεια προσθέτετε τις ροδέλες καλαμαριού.
  • Μετά από μερικά λεπτά, σβήνετε με το κρασί και το αφήνετε να εξατμιστεί.
  • Στη συνέχεια, προσθέτετε τον αρακά, τα ντοματίνια και το νερό.
  • Αλατοπιπερώνετε και μαγειρεύετε σε χαμηλή φωτιά για περίπου 30 λεπτά.
  • Προσθέστε ψιλοκομμένο μαϊντανό με βάση την ποσότητα της αρεσκείας μας.
4 comensales 4 comensales 4 comensales 4 comensales
Συνταγή για 4 άτομα

Συστατικά:

1 συσκευασία καλαμάρια ολόκληρα Pescanova

Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
2 κρεμμυδάκια φρέσκα, ψιλοκομμένα
½ ποτηράκι κρασί λευκό
Μισό ποτήρι νερό
200 γρ. αρακά
2 κουταλιές μαϊντανό ψιλοκομμένος
500 γρ. τοματίνια
Ενδέχεται η συσκεασία του προϊόντος να έχει αλλάξει.