Linguine με γαρίδες σε κρέμα με εστραγκόν και λεμόνι

Συνταγές Θαλασσινά

Linguine με γαρίδες σε κρέμα με εστραγκόν και λεμόνι

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
FacebookTwitter
15-30 λεπτά
Εύκολη
  • Σε τηγάνι βάζετε ελαιόλαδο και σοτάρουμε καλά τις γαρίδες.
  • Βάζετε το φινόκιο, το ξερό κρεμμύδι και το σκόρδο και φλαμπάρετε με το κονιάκ.
  • Τραβάτε τις γαρίδες και βάζουμε την κρέμα γάλακτος.
  • Περιμένετε να δέσει και προσθέτετε τα μακαρόνια, το φρέσκο κρεμμύδι, τις γαρίδες, το εστραγκόν, το ξύσμα από το λεμόνι και το αλατοπίπερο.
2 comensales 2 comensales
Συνταγή για 2 άτομα

Συστατικά:

1 συσκευασία γαρίδες Pescanova μεγάλες χωρίς κέλυφος

Ξύσμα από 1 λεμόνι
100 ml κρέμα γάλακτος
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
1 κ.σ. φινόκιο, ψιλοκομμένο
200 γρ. linguine, βρασμένες al dente
Κονιάκ
1 ½ κ.σ. εστραγκόν, ξερό
1 φρέσκο κρεμμυδάκι
1 σκελίδα σκόρδο