Μπακαλιάρος με σκορδάτη μαγιονέζα, λάιμ και σχοινόπρασο

Συνταγές Ψάρια

Μπακαλιάρος με σκορδάτη μαγιονέζα, λάιμ και σχοινόπρασο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
FacebookTwitter
15-30 λεπτά
Εύκολη

Για τον μπακαλιάρο
Πανάρετε τον μπακαλιάρο με αλεύρι, αλατοπίπερο, τινάχτε και τηγανίστε στους 200°, μέχρι να ροδίσει και από τις 2 μεριές. Στραγγίζετε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας.

Για τη μαγιονέζα
Σε μπλέντερ βάζετε το σκόρδο μαζί με τον χυμό, το ξύσμα από το λάιμ και ομογενοποιείτε. Σε μπολ αναμειγνύετε τη μαγιονέζα, το μίγμα σκόρδου και το σχοινόπρασο μαζί με το αλατοπίπερο.

4 comensales 4 comensales 4 comensales 4 comensales
Συνταγή για 4 άτομα

Συστατικά:

1 συσκευασία μπακαλιάρου φιλέτο Pescanova

Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο
Αλάτι
Ξύσμα και χυμός από 1 λάιμ
Πιπέρι
Αλεύρι γ.ο.χ.
1 κ.σ. σχοινόπρασο
250 γρ. σέσκουλα βρασμένα
300 γρ. μαγιονέζα