Μπακαλιάρος σοφρίτο

Συνταγές Ψάρια

Μπακαλιάρος σοφρίτο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
FacebookTwitter
15-30 λεπτά
Εύκολη

Για τον μπακαλιάρο
Σε καυτό τηγάνι βάζετε ηλιέλαιο. Πουδράρετε το ψάρι με αλεύρι και αλατοπίπερο και το σοτάρετε ψάρι για 1,5 λεπτό από κάθε πλευρά. Έπειτα το αποσύρετε σε χαρτί κουζίνας.

Για το σοφρίτο
Σε καθαρό τηγάνι βάζετε το ελαιόλαδο, σοτάρετε το ψιλοκομμένο σκόρδο και σβήνετε με ξύδι. Αφού εξατμιστεί, συμπληρώνετε το κρασί. Προσθέτε νερό και συνεχίστε το βράσιμο για 5 λεπτά. Στο τέλος, βάζετε και τον μαϊντανό μαζί με αλατοπίπερο.
Σερβίρετε το ψάρι και περιχύνετε με τη σάλτσα.

4 comensales 4 comensales 4 comensales 4 comensales
Συνταγή για 4 άτομα

Συστατικά:

1 συσκευασία φιλέτο μπακαλιάρο Pescanova

bakaliaros pollock

4 κ.σ. φύλλα φρέσκου μαϊντανού
Αλάτι
Πιπέρι
Αλεύρι γ.ο.χ.
Νερό
30 ml λευκό κρασί
5 σκελίδες σκόρδο
ελαιόλαδο για το σοφρίτο
Ηλιέλαιο για το σοτάρισμα
30 ml βαλσαμικό ξύδι, λευκό
250 γρ. σέσκουλα βρασμένα