Συνταγές Ψάρια

Fish sticks χωρίς γλουτένη με ρύζι jasmin και κινόα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
FacebookTwitter

Οι συσκευασίες Pescanova που προβάλλονται στο video ενδέχεται να είναι διαφορετικές.

15-30 λεπτά
Εύκολη

Για τα fish sticks
Σε ταψί στρώνετε λαδόκολλα και τοποθετείτε τα fish sticks. Τα ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220ο, για 15 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν.

Για το ρύζι και την κινόα
Βράζετε το ρύζι για 10 λεπτά και την κινόα για 8 λεπτά και τα κρυώνετε σε κρύο νερό. Στη συνέχεια, σε τηγάνι, βάζετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε την πιπεριά με τον μαϊντανό. Προσθέστε το ρύζι, την κινόα, μαζί με το σφηνάκι νερό, αλατοπίπερο, το κρεμμυδάκι και το ξύσμα από το λεμόνι. Αποσύρετε το τηγάνι από το μάτι και σερβίρετε.

4 comensales 4 comensales 4 comensales 4 comensales
Συνταγή για 4 άτομα

Συστατικά:

  • 1 συσκευασία fish sticks χωρίς γλουτένη Pescanova
  • 70 γρ. ρύζι jasmin
  • 70 γρ. κινόα
  • 2 κ.σ. μαϊντανό
  • 2 κ.σ. φρέσκο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  • Ξύσμα από ½ λεμόνι
  • 1 πιπεριά κόκκινη, ψιλοκομμένη
  • Ελαιόλαδο
  • 1 σφηνάκι νερό
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
Privacy review

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, ώστε να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήσης. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθούν την ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.