Συνταγές Ψάρια
Ψητά Fish sticks με σπιτικά chips πατάτας και μαγιονέζα με σχοινόπρασο και μουστάρδα
Οι συσκευασίες Pescanova που προβάλλονται στο video ενδέχεται να είναι διαφορετικές.
Για τα τσιπς πατάτας
Γεμίζετε ένα τηγάνι με ηλιέλαιο και περιμένετε να φτάσει τους 200° . Πλένετε τις πατάτες καλά και τις αφήνετε με τη φλούδα. Με μαντολίνο κόψτε σε σχήμα τσιπς. Τηγανίζετε και στραγγίζετε σε απορροφητικό χαρτί. Προσθέστε αλατοπίπερο, ρίγανη και πάπρικα.
Για τα fish sticks
Σε ταψί βάλτε λαδόκολλα και τοποθετήστε τα fish sticks. Έπειτα τα ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220°, για 15 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν.
Για τη μαγιονέζα
Ομογενοποιείτε τη μαγιονέζα μαζί με το σχοινόπρασο και τη μουστάρδα, την πάπρικα, το αλάτι και πιπέρι.
Συστατικά:
- 1 συσκευασία fish sticks χωρίς γλουτένη Pescanova
- 4 μέτριες πατάτες
- 170γρ. μαγιονέζα
- 40 γρ. μουστάρδα (για το dressing)
- 1κ.σ. σχοινόπρασο
- ½ κουταλάκι καπνιστή πάπρικα
- φρέσκια ρίγανη ψιλοκομμένη
- Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
- Αλάτι
- Πιπέρι