Συνταγές Ψάρια
Peskitos με πατατοσαλάτα και λαδολέμονο μελιού-μουστάρδας
Ενδέχεται η συσκεασία του προϊόντος να έχει αλλάξει.
- Σε ένα ξύλο κοπής, με ένα κοφτερό μαχαίρι, κόβετε τα ντοματίνια σε τέταρτα, την πιπεριά Φλωρίνης σε κυβάκια και ψιλοκόβετε τα φρέσκα κρεμμυδάκια και τα αγγουράκια τουρσί.
- Τοποθετείτε σε ένα μεγάλο μπολ όλα τα υλικά για την πατατοσαλάτα: Τις βρασμένες πατάτες, τον βρασμένο αρακά, το καλαμπόκι, το φρέσκο ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι, την πιπεριά Φλωρίνης, το αγγουράκι τουρσί, τα ντοματίνια και τον ψιλοκομμένο μαϊντανό.
- Απλώνετε τα Peskitos σε ένα ρηχό ταψί, στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί και ψήνετε σε προθερμασμένο στους 220ο C φούρνο, στον αέρα, για 12-15’.
- Όση ώρα ψήνονται τα Peskitos, σε ένα μπολ τοποθετείτε όλα τα υλικά για το dressing: Το ελαιόλαδο, το λεμόνι, τη μουστάρδα, το μέλι, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και τα χτυπάτε με ένα σύρμα, μέχρι να δημιουργηθεί ένα παχύρρευστο dressing.
- Περιχύνετε με το dressing λαδολέμονου- μελιού-μουστάρδας, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ανακατεύετε καλά.
Σερβίρετε σε μεγάλα ατομικά πιάτα τα Peskitos με την πατατοσαλάτα και πασπαλίζετε με λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Συστατικά:
2 συσκευασίες Peskitos Pescanova
400 γρ. πατάτες βρασμένες κομμένες σε κυβάκια
1 πιπεριά Φλωρίνης
2 κουταλιές ελαιόλαδο
80 γρ. αρακά βρασμένο
80 γρ. καλαμπόκι
2 κρεμμυδάκια φρέσκα, ψιλοκομμένα
4 αγγουράκια τουρσί
10 ντοματίνια
2 κουταλιές μαϊντανό ψιλοκομμένος
100 γρ. ελαιόλαδο (για το dressing)
40 γρ. λεμόνι (για το dressing)
40 γρ. μουστάρδα (για το dressing)
20 γρ. μέλι (για το dressing)
Aλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι