Συνταγές Θαλασσινά
Σαλάτα με γάμπαρη, ρόκα και καλαμάρι
Ενδέχεται η συσκεασία του προϊόντος να έχει αλλάξει.
- Δημιουργήστε ξύσμα από το πορτοκάλι και στη συνέχεια στίψτε το χυμό του.
- Βάλτε μαζί σε ένα μικρό μπολ ξύσμα, χυμό, λάδι, ξίδι, θυμάρι και αλατοπίπερο και ανακατέψτε τα.
- Βάζετε το κομμένο και καθαρισμένο καλαμάρι σε μπολ μαζί με τη γάμπαρη αφού την έχετε αποφλοιώσει και 2 κ.σ. λάδι, αλάτι και πιπέρι για γεύση.
- Ζεσταίνετε τη σχάρα ψησίματος. Τα καλαμάρια πρέπει να ψήνονται για περίπου 1 λεπτό και η γάμπαρη για περίπου 2-3 λεπτά.
- Σε μπολ σαλάτας ανακατεύετε τα θαλασσινά, τη ρόκα και τον ψιλοκομμένο μάραθο, και έπειτα περιχύνετε με τη σος και συνεχίζετε το ανακάτεμα.
Διακόσμήστε με ντοματίνια.
Συστατικά:
1 συσκευασία καλαμάρι κομμένο και καθαρισμένο Pescanova
1 συσκευασία γάμπαρη ολόκληρη Pescanova