Σούπα κακκαβιά με σαφράν,μύδια και σχοινόπρασο

Συνταγές Ψάρια

Σούπα κακκαβιά με σαφράν,μύδια και σχοινόπρασο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
FacebookTwitter
30-60 λεπτά
Μέτρια
  • Σε κατσαρόλα βάζετε ελαιόλαδο και σοτάρετε τα μισά λαχανικά, κομμένα σε φέτες, να γυαλίσουν.
  • Σκεπάστε με κρύο νερό και προσθέστε τα μπακαλιαράκια.
  • Αφήστε τα να σιγοβράσουν και προσθέστε το σαφράν.
  • Μετά από 20 λεπτά σουρώστε τα.
  • Καθαρίστε το ψάρι και πολτοποιήστε το με ραβδομπλέντερ.
  • Μαζί με τα υπόλοιπα λαχανικά, κομμένα σε κύβους ξανα βράζουμε και τα μύδια, για 5 λεπτά.
  • Στη συνέχεια προσθέστε το  ψάρι, το βούτυρο, τον χυμό λεμόνι και ελαιόλαδο.
  • Διορθώστε με αλατοπίπερο και σερβίρετε με το σχοινόπρασο.
4 comensales 4 comensales 4 comensales 4 comensales
Συνταγή για 4 άτομα

Συστατικά:

1 συσκευασία μύδια ψίχα Pescanova

1 συσκευασία μπακαλιαράκια Pescanova

2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
½ φινόκιο ψιλοκομμένο
1 ντομάτα
2 καρότα
½ πατάτα
Νερό
Χυμό από 2 λεμόνια
1 κ.σ. σχοινόπρασο
½ σέλερυ
60 γρ. βούτυρο
2-3 στήμονες σαφράν
½  κρεμμύδι ξερό, ψιλοκομμένο
1 μέτριο κολοκυθάκι