Ταλιατέλες με γάμπαρη, κρέμα τυριού, βασιλικό και σκόρδο

Συνταγές Θαλασσινά

Ταλιατέλες με γάμπαρη, κρέμα τυριού, βασιλικό και σκόρδο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
FacebookTwitter
15-30 λεπτά
Εύκολη

Για τη γάμπαρη:
Καθαρίζετε τη γάμπαρη και κρατάτε το κεφάλι και την ουρά.

Για την κρέμα:
Σε τηγάνι με ελαιόλαδο σοτάρετε τη γάμπαρη με το φινόκιο, το σκόρδο, το ξερό κρεμμύδι και φλαμπάρετε με το κονιάκ. Αφαιρέστε τη γάμπαρη, βάλτε την κρέμα γάλακτος, τα μακαρόνια, τον βασιλικό, το φρέσκο κρεμμυδάκι, το αλατοπίπερο και το τυρί κρέμα. Μόλις η σάλτσα δέσει, σερβίρετε με τη γάμπαρη στην κορυφή.

2 comensales 2 comensales
Συνταγή για 2 άτομα

Συστατικά:

1 συσκευασία γάμπαρη ολόκληρη Pescanova

Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
1 κ.σ. φινόκιο, ψιλοκομμένο
1 κ.γ. ξύσμα από λάιμ
Κονιάκ
200 γρ. ταλιατέλες, βρασμένες al dente
1 κ.σ. τυρί κρέμα
1 φρέσκο κρεμμυδάκι
16 μικρά κρεμμύδια
Λίγα φύλλα φρέσκου βασιλικού
1 σκελίδα σκόρδο

Ενδέχεται η συσκεασία του προϊόντος να έχει αλλάξει. 

Privacy review

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, ώστε να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήσης. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθούν την ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.